Web Analytics Made Easy - Statcounter

بچه‌های مسجد با درک صحیح از شرایط کنونی کشور و نیاز مبرم جامعه به اقدامات موثر برای کاهش فشار روانی حاکم بر کشور، وارد صحنه شده اند و با عزم جدی برای شرکت کرونافعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان، حضور خودجوش، جهادی و پا به کار بچه‌های مسجد در تمامی عرصه‌های انقلاب، همواره نقش اساسی و کلیدی در عبور از مشکلات داشته و امروز جوانان مساجد با حس مسئولیت و حضور فعال درصحنه خدمت گذاری، به یاری مدافعان سلامت و حمایت از آسیب دیدگان این بحران در کشور و استان شتافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در اولین روزهای شیوع بیماری کرونا بچه‌های مسجد به‌عنوان اولین یاریگران مدافعان سلامت وارد میدان شده و اقدام به تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی حاوی مایع دستشویی، دستکش، ماسک و ژل‌های ضدعفونی‌کننده بین محله‌های پیرامونی مساجد، شهرک‌ها و نقاط محروم استان پرداختند.

 

جوانان پر شور و انقلابی کانون های فرهنگی هنری مساجد همانند دوران دفاع مقدس، با اجرای طرحهای جهادی برای مقابله با ویروس کورنا به صورت شبانه روزی در حال مبارزه هستند.

 

اقدامات بچه های مسجدی وانقلابی کاملا خیرخواهانه و بدون هیچ‌گونه چشمداشتی در راستای کمک‌رسانی به کادر بهداشت و درمان و همچنین همشهریان و هم استانی‌ها انجام شده است.

 

همکاری و مشارکت سازنده کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و پایگاه‌های بسیج در کنار دیگر ارکان مسجد امروز انکار ناپدیر است.

 

اعضای کانون فرهنگی و هنری یاد یاران مسجد امام علی(ع) که به عنوان  قرارگاه پدافند زیستی گمنام مسجد امام علی (ع) شهرستان مهدیشهراستان سمنان انتخاب ومعرفی شده است از آغاز بیماری کرونا تا امروز به صورت جهادی حضوری فعال و تأثیرگذار داشته‌اند.

 

اکنون که کشوروبه تبع استان  درگیر این ویروس منحوس شده، نسل سوم و چهارم انقلاب در این کانون، همچون پیشکسوتان خود، با چندین طرح و برنامه عملیاتی در عرصه جهاد علیه این بیماری به یاری همنوعان خود شتافته‌اند.

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری یاد یاران مسجد امام علی(ع) گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان ضمن بیان اینکه از آغاز شیوع ویروس کرونا درشهرستان مهدیشهراعضای این کانون با همکاری پایگاه مقاومت بسیج حسن ابن علی(ع) به صورت خودجوش فعالیت خود را برای مقابله با ویروس کرونا آغاز کرده است گفت: در حال حاضر قرارگاه پدافند زیستی گمنام مسجد امام علی (ع) شهرستان مهدیشهربه همت این کانون و پایگاه مقاومت بسیج حسن بن علی (ع)شکل گرفته است.

 

«محمود محبوبی» با اشاره به فعالیت های مختلف کانون فرهنگی و هنری یاد یاران مسجد امام علی(ع) گفت:تولید وتوزیع ماسک دولایه ۸۰ گرمی، تهیه بسته حمایتی و توزیع در بین افراد واجدالشرایط حوزه استحفاظی، توزیع نکات و بروشور‌های بهداشتی بین ساکنین منطقه، تهیه مایحتاج و لوازم ضروری سالمندان، ضدعفونی معابرومنازل و... از جمله اقدامات فعالیت های این کانون است.

 

وی از ظرفیت تولید وتوزیع ۳۰ هزار ماسک در قرارگاه پدافند زیستی شهرستان مهدیشهر خبرداد وافزود: ۲۲ نفر از خیاطان در دوشیفیت صبح وعصر کار دوخت را برعهده دارند.

 

محبوبی با بیان اینکه  افرادی که به ماسک ویا مواد ضد عفونی نیاز دارند می توانند درساعت 16 تا19 روزهای زوج هر هفته با کانون فرهنگی و هنری یاد یاران مسجد امام علی(ع) تماس گرفته و سفارش دهند اضافه کرد: ماسک ها وموارد مورد نیاز توسط پیک موتوری برای خانواده ها بدون دریافت هیچ گونه هزینه وبه صورت رایگان ارسال می شود.

 

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حسن ابن علی(ع) با اشاره به اینکه کمک به شناسایی، بیماریابی و غربالگری زیر نظر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهدی‌شهر انجام می‌شود اظهار کرد: تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی از قبیل ماسک مواد ضدعفونی‌کننده دستکش در منطقه پس از دریافت تقاضا از سوی افراد حوزه استحفاظی صورت خواهد گرفت.

 

وی  در ادامه با بیان اینکه از آغاز شیوع ویروس کرونا در شهرستان مهدیشهر، در روزهای فرد علمیات ضدعفونی و گندزدایی معابر و خیابان‌ها و درب‌های ورودی منازل حوزه استحفاظی توسط  اعضای کانون فرهنگی و هنری یاد یاران مسجد امام علی(ع)  انجام می‌شود گفت: تا کنون بیش از ۱۱۰ بسته غذایی به ارزش ۴۰۰هزار تومان بین افرادی که تحت تاثیر قرارگرفتن بیماری کرونا هستند توزیع شده است.

 

محبوبی با اشاره به اینکه سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و معلولین در معرض تهدید بیشتر بیماری کرونا قرار داشته و با حضور در امکان عمومی و پرتردد به سلامت آن‌ها خدشه وارد می‌شود، افزود: در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی، این افراد با تماس به مجموعه کانون کانون فرهنگی و هنری یاد یاران مسجد امام علی(ع) ، مایحتاج و لوازم ضروری و مورد نیاز خود را سفارش داده و در پی آن جوانان مسجد این اقلام را خریداری کرده و در اسرع وقت درب منزل تحویل آن‌ها می‌دهند.

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری یاد یاران با تاکید بر اینکه این روزها ۶۰ نفر از جوانان در مسجد امام علی(ع) دور هم جمع شده و با استعانت از ذکر یا صاحب الزمان (عج) برای چاره سازی از مشکل مردم، تلاش و همفکری کرده و در این جنگ میکروبی، سنگر مسجد را هیچ گاه خالی نخواهیم کرد ادامه داد: به منظور رعایت نکات بهداشتی از افرادی که در این قرارگاه حضور فعال دارند که تست‌های بالینی مرکز بهداشت به منظور سلامت این به‌عمل‌آمده است.

 

وی احساس مسئولیت برای پیشگیری و مراقبت را وظیفه‌ای شرعی، اجتماعی و اخلاقی از سوی فرد فرد جامعه دانست واذعان داشت: حفظ سلامت سایر افراد موجب کاستن بار مضاعف کادر پزشکی و پرستارانی می‌شود که اکنون در خط مقدم مقابله با این ویروس قرار داشته و به ارائه خدمت به بیماران می‌پردازند.

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا قرارگاه زیستی بیماری کرونا بچه های مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • فراجا مظلومانه و بااقتدار در خط مقابله با بی‌حیایی‌ها ایستاده است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری